PËRFAQËSIM
NË GJYKATË

PYESNI NËSE BËNI PJESË NË RASTET ME ZBRITJE

Në zot ne besojmë ndaj për drejtësi aspirojmë

AKTIVITETE

NDËRMJETSIM

NA KONTAKTONI DHE SË BASHKU DO TË ZGJEDHIM NJË NGA NDËRMJETËSIT TANË TË KUALIFIKUAR

Të përkushtuar në suksesin tuaj !

ÇËSHTJE CIVILE, TREGTARE DHE FAMLJARE
Lexo me shume +

ÇËSHTJE CIVILE, TREGTARE DHE FAMLJARE

NDËRMJETSIM
Lexo me shume +

NDËRMJETSIM

DËMSHPËRBLIME NGA AKSIDENTE. PIKËT E PATENTËS TUAJ
Lexo me shume +

DËMSHPËRBLIME NGA AKSIDENTE. PIKËT E PATENTËS TUAJ

ÇËSHTJE ADMINISTRATIVE
Lexo me shume+

ÇËSHTJE ADMINISTRATIVE

ÇËSHTJE PENALE
Lexo me shume+

ÇËSHTJE PENALE

LEGJISLACION
Lexo me shume+

LEGJISLACION

STUDIO LIGJORE LICO & ASSOCIATES

Studio ligjore "Liço & Associates" drejtohet nga Av. Nd. Loren Liço, në bashkëpunim me stafin e specializuar gjithësecili në fushën përkatëse, Administrative, Civile, Penale, Kushtetuese, etj...

Studio Ligjore Lico & Associates : Mireseerdhët në faqen tonë të internetit !
TOP